Boa vs pyton


Broddick niminen miljonääri playboy (Adamo Palladino) päättää järjestää kavereilleen eksoottisen metsästysretken. Broddickin kätyri, Ramon, on hommannut jostain 30 metrisen Pythonkäärmeen ja kuskaa sitä rekalla pitkin peräkyliä.

Rikkaat eivät ole hulluja... he ovat vain hieman omintakeisia.

Broddickin tyttöystävä, ultrabitch Eve (Angel Boris Reed) ei suuremmin pidä käärmeistä, mutta taitavana psykologina Broddick aloittaa hienovaraisen vihjailun tulevasta jahdista, viemällä tämän seuraamaan vapaapainiottelua Boa vs. Python.

Ramon on kätyri, jolla on hämärä aksentti...

Samaan aikaan, kun katsojalle esitellään, miten ikäviä ihmisiä Broddic ja hänen tyttöystävänsä ovat, tulee Ramonille pieni ongelma käärmekuljetuksensa kanssa. Python karkaa ja pistää suuhunsa Ramonin ja tämän kätyrilauman.

Eve on kamala bitch, mutta näyttää tissinsä kylpyhuonekohtauksesa ja saa sillä paljon anteeksi...

Lentokoneessaan Broddick koettaa vielä toisenlaista siedätyshoitoa tytsylleen ja päästää tarhakäärmeen tämän kylpyhuoneeseen. Temppu toimii, sillä eukko ei yllättäen vastustakaan ajatusta käärmejahdista.

Sharpe on toiminnan mies, mutta samalla seksikäs tiedemies ja karismaattinen johtaja.

Samaan aikaan rikospaikalle saapuu FBI agentti Sharpe (Kirk Woller ), joka ottaa tutkimukset johtoonsa. Sharpe tajuaa heti jättimäisestä käärmeensuomusta ja ryömintäjäljistä, että käärmehän täällä on mellastanut. Miehellä on myös huippusalaista tietoa CIA:n käärmekokeiluista, joissa käärmeitä on käytetty vakoilu ja vastavakoulutehtävissä Venäjällä.

 

Python luikertelee Philadelphian vesilaitokselle, luo nahkansa ja syö parit työmiehet aikansa kuluksi.

Monicalla on isot keuhkot...

Sitten esitellään Monica Bonds. (Jaime Bergman)  Nainen viettää aikaansa Floridassa, tienaten rahaa sukelluskilpailuilla. Kohtaus on ääliömäinen ja sitä korostaa vielä Monican vedenalainen ilmehtiminen. Tyler nimistä ex- Navysealia näyttelevä tyyppi on myös erityisen lahjakas.

Emmetillä on.. noh... 30 metrinen Boakäärme.

Sharpe kokoaa tiimin, jonka tarkoituksena on jallittaa Python, Philadelphian vedenpuhdistuslaitoksen putkistosta. Tähän he tarvitsevat käärmetohtori Emmetin. (David Hewlett) Tällä on 30 metrinen Boa, johon asennetaan Bondsin delfiineille valmistetut seurantalaitteet. Hip hop... Haen lisää kaljaa...

Samaan aikaan Broddick kutsuu metsästäjäkaverinsa paikalle ja jahti alkaa.

Metsästäjäkaverit ovat kirjavaa porukkaa, voi pojat. Tex on öljymiljonääri Teksasista, Danner on isä, jonka poika on vätys. Foley on armeijan paras tarkka-ampuja ja osuu aina ensimmäisellä luodilla. Sitten on vielä Littlefield joka on mestarismetsästäjä. Kertakaikkiaan timantinkova metsästysseurue.

Tähän väliin ohjaaja on keksinyt lisätä standardikohtauksen jokaisesta teinikauhuelokuvasta. On teinipariskunta pussailemassa autossa keskellä peltoa. Poika painostaa tyttöä seksiin ja hetken ilmassa on pelastumisen mahdollisuus. Tyttö epäröi ja katsojan tekee mieli huutaa: - Älä anna sille mulkulle piparia!, mutta ah ja voi. Tyttö riisuu housunsa ja täytyyhän pariskuntaa rangaista moisesta moraalittomuudesta, joten käärmes tietysti imaiseen pojan kitaansa. Ohjaaja kumartaa nyt nopsasti 70-luvun exploitaatioelokuvien suuntaan ja antaa katsojan kieriskellä hetken myötähpeässä. Poika oli nimittäin juuri maistamassa piparia, kun käärme nielaisee tämän. Tyttö ei heti huomaa tapahtunutta, vaan nauttii kovasti tilanteesta. Ilmeisesti käärmeen kaksihaarainen kieli on kuin luotu cunninglukseen?

Käärme ja neito.

Python syö myös ärsyttävän tv-toimittajan. Emmet kinaa kärmeiden oikeuksista Sharpen kanssa ja pienen vänkäämisen jälkeen Sharpe suostuu, että ensin tainnutetaan ja sitten vasta ammutaan.

Sulla on Monica aivan mahtavat keuhkot.

Tunnelissa Monican laitteet tietysti toimivat vain juonenkuljetuksen kannalta tärkeissä kohdissa. Sotilaat, jotka tulivat suojelemaan agenttia ja tämän tiimiä, kyllästyvät mariseviin siviileihin ja kävelevät tietysti käärmeen kitaan. Myös maan päällä metsästävä Broddickin miljonääriklubi saa tappioita. Tässä typeryyden multihuimentumassa pöhkö sanailu ja ääliömäisten hahmojen toilailut menevät vähän hukkaan. Kun Broddick hakee takakontista liekinheittimen ja Emmet kertoo 6-vuotiaan siskonsa kuolleen käärmeenpuremaan, haen kolmannen olueni.

Palaan jääkaapilta ja ehdin juuri nähdä miten Boa ja Python parittelevat. Juupa juu. Sharpe yrittää tiiminsä kanssa huuhdella käärmeet ulos tunnelista, kun miljonääreistä kusipäisin ampuu Sharpea. Onneksi Python syö molopään. Vesimassat vyöryvät tunneliin, jossa Python on ja Broddickin tyttökaveri tumpeloi yhden Boan munan rikki. Tämä ei pidä tilanteesta, vaan kuristaa typsyn ja nielaisee mestarimetsästäjä Littlefieldin. Monica ja Emmet joutuvat suutelemaan vedessä, koska Emmet ei tietenkään jaksa pidättää hengitystään yhtä kauan, kuin delfiinineinen.

FBI agentti tuo paikalle joukon sotilaita, jotka pidättävät Broddickin. Emmet ja Monica pääsevät myös pois tunnelista. Philadelphian tukikohdassa kansalliskaarti huvittelee liekinheittimellä, joten arvaan, että sitä vielä käytetään elokuvassa. Monica kelaa nauhoitusta taaksepäin ja nähdään kohtaus putkistosta. Perheonni käärmepuistossa rakoilee, kun Python syö Boan munimat munat. Filmi on niin mielenkiintoinen, että Broddick pääsee pakenemaan panssariautolla sillä välin, kun muut seuraavat nauhoituksia.

Tällä välin ohjaaja muistaa taas mieskatsojia ja näyttää meille tissijä. Python on löytänyt yökerhon, jonka jumputus häiritsee sitä. Topless-bodypaint typsyt pakenevat yökerhosta, kun python syö paskaa musiikkia soittavan DJ.n. Salamannopeasti paikalle saapuu kansalliskaarti, Emmet ja Monica. Takaovesta tunkee juhliin myös Broddick liekinheittimensä kanssa. Kalja alkaa loppua, onneksi elokuvakin vetelee viimeisiään. Jatko-osaoptiokin jää selvästi ilmaan... legendaarista.

Paska Dj saa ansionsa mukaan.

Oikeastaan tyerä alkaa listaamaan elokuvan ääliömäisiä kohtauksia, sillä järkeviä kohtauksia elokuvasta ei löydy. Merkillistä miten joskus törmää tällaiseen puhtaasta laskelmoituun paskaan, jonka omaperäisyys on oikeastaan siinä, että kukaan muu ei jaksaisi näin innokaasti kopioida kliseitä muista elokuvista. Boa Vs Python on mainio leffavisaelokuva, jota katsoessa muistin syvyyksistä  kumpuaa poikkeuksetta joka kohtauksessa esiin joku elokuva, josta se on varastettu. Yksin tätä tuskin kukaan jaksaa selvinpäin katsoa.

Aiemmin katsovani roskaelokuvat ovat roskaelokuvia, koska niiden kuvausaikataulut ovat olleet tiukkoja, kuvauspaikkojen olosuhteet piinaavia. Näyttelijät etsitty kolmannen luokan kauneuskilpailuista ja kaljakuppiloista. Käsikirjoittajat, ohjaajat ja kuvaajat olivat pilvessä koko 70-luvun ja maksava yleisökin katsoi näitä elokuvia, vain koska halusi nähdä tissejä, mutta ei halunnut mennä pornoelokuviin katsomaan sadetakkimiesten runkkaamista.

Boa vs Python on 2000-luvun laskelmoitu roskaelokuva. Suoraan videolle kuvattua scheissea, On merkillistä miten tämän(kin) elokuvan tekeminen kuitenkin kannatti. Joku osti sen oikeudet ja levitti sitä videovuokraamoihin ympäri maailmaa.

Se löytää vieläkin varmasti tiensä  kotisohvalle, kun lauantai-iltana haetaan pizzaa ja vuokrataan kaksi leffaa. Kun toinen on uusin Bondi on  toinen varmaankin tämä.