The Big Dolls House

Koska en vielä saanut käsiini Women in cages, leffaa, tyydyn "isoon nukkekotiin".

Elokuva alkaa myöhemminkin hyväksi havaitulla kaavalla. Uudet tulokkaat saapuvat filippiiniläiseen (?) naisvankilaan. Pam Grierin hahmo "Grear" tarkkailee uutta tulokasta ja tekee myöhemmin sellissä tuttavuutta. Tulokas joutuu heti tutkittavaksi ja naisvartijoiden pomo vaikuttaa karikatyyrilesbolta.

2132285.jpg

Tervetuloa vankilaamme. Kohta saat piiskaa...

Punatukkainen tulokas "Collier" näyttää avuliaasti pienet pystyt rintansa leirin uudelle lääkärille, mutta kätkee ne heti lesbovartijan saapuessa paikalle.

Sellissä Grear myös tylyttää tulokasta.

2132394.jpg

Well well... uusi tulokas. Olen muuten tämän sellin lesbo ja himoitsen sinua.

Collier – Dont you take the bottom?

Grear - No. I like being on top…

Yöllä seuraa pieni kissatappelu, kun muut vangit yrittävät selvittää, onko tulokas vasikka. Grear saa kuitenkin nenilleen, kun sellin kovin gimma, Bodine asettuu puolustamaan tulokasta.

Leirielämän harmauteen tuovat väriä kaksi höhlää kaverusta, Fred ja Harry. (Harry on Sid Haig ja näytteli Isossa lintuhäkissä Djangoa, viiksetkin ovat samat) Miehet tietysti haaveilevat naisseurasta.

2152580.jpg

Kuule Harry... Oletko koskaan päässyt... tiedäthän... jörnimään ketään näistä naisvangeista?

Samaan aikaan katsojalle selviää, että Bodine on paikallisen vastarintajohtajan tyttöystävä. Vankilaa johtaa kulisseissa salaisen poliisin sadistinen johtaja jne… Fred ja Harry työntelevät hedelmäkärryjä ja jakavat banaaneja ja karkkia kaltereiden välistä hyväntuulisille naisvangeille.

Tyttöjen sellissä narkkari Harrad tanssii balettia. Harry salakuljettaa kirjeen Grearille ja maksuksi tämä antaa kopeloida itseään. Kirje onkin Bodinelle ja Grear suuttuu silmittömästi koko miessukupuolelle. (tarkkaavainen katsoja on kyllä saattanut päätellä jo aiemmin jotain Grearin seksuaalisesta suuntautuneisuudesta)

Joku vasikoi Bodinen vartijoille ja kirje takavarikoidaan. Grear antaa Harradille huumetta ja vaatii tältä vastapalveluksia. Bodine joutuu häkkiin roikkumaan. Yöllä salaisen poliisin huppupäinen päällikkö tarkkaillee kun lesbovahti kiduttaa Bodinea, mutta Bodine kestää, eikä paljasta sissijohtaja/poikaystävänsä piilopaikkaa.

Suihkussa Grear vaatii myös Collierilta selänpesua. Fred tirkistelee Alcottia ja blondi alkaa juonia pakosuunnitelmaa viettelemällä Fredin rajuilla otteilla ja puukolla.

2132280.jpg

Voi perkele, kun on huurussa tämä suihkun ikkuna...

Lesbovartija keskeyttää kuitenkin hellän meiningin ja Alcott joutuu merkilliseen kidutuskojeeseen (ja taas huppupää pomomies tarkkailee tilannetta)

Leirin lääkäri alkaa kysellä leirin johtajattarelta kidutuksesta ja samalla flirttailla tälle. Alcott ja Bodine mittailevat muurin korkeutta ja punovat pakosuunnitelmaa. Alcott kovistelee Collieria tämän elämänvalinnoista ja Grear tulee mustasukkaiseksi. Seuraa catfight sokeriruokopellolla, joka muuttuu mutapainiksi riisipellolla.

2152581.jpg

Selvä... saat pitää sen hutsun itselläsi... Minä tyydyn narkkariin.

Alcott voittaa Grearin. Tämän jälkeen sellikaverit taipuvat pakosuunnitelman kannalle. Pakosuunnitelma vaatii valtaisan kissatappelun/ruokasodan ruokalassa. Alcott ja Bodine vangitaan ja Grear paljastuu vasikaksi ja lesbovartija heroiinin toimittajaksi. Lesbovartija ei anna hepoa Grearille, ennen kuin tämä paljastaa pakosuunnitelman. Harriet kitisee piikkiään ja Grear pukeutuu viettelevästi ja yrittää saada hepoa Harryltä.

Samaan aikaan, kun Grear pehmittää Harryä kaltereiden läpi, pistetään muut tytöt kärsimään mielikuvituksellista rangaistusta turkkilaiseen saunaan.

Harry ei täysin vakuutu Grearin heteroseksuaalisuudesta, mutta Grear vakuuttelee, että vankilassa tytöt voivat saada jänniä ajatuksia, aivan kuin sairastua, mutta tähän tautiin on olemassa lääke: kunnon ori!

Leirin komendantti kutsuu lääkärin illalliselle ja Harry ja Fred huijaavat itsensä sisään leiriin pelastaakseen Grearin, mutta Harrad viiltääkin vierotusoireista sekopäisenä Grearin hengiltä (teroitetulla hammasharjallaan?)

Collier joutuu myrkkykäärmekidutuksen uhriksi ja Harry ja Fred juottavat naisvartijaa. Kissa kuljettaa Bodinelle ja kumppaneille rautalangan ja lesbovartijalta lähtee itse käärmekidutukseen. Huppupäinen roisto paljastuu leirin komendantiksi.

Fred ja Harry toteavat Grearin kuolleeksi ja sekopäinen narkkarikin pääsee sellistään. Juopunut vartija surmaa Harradin ja alkaa tulitaistelu. Naisvangit, Harry ja Fred pakenevat komendantti ja lääkäri panttivankeinaan. Lopussa tulee vielä jotain höpinää ja Alcott uhkaa Harryä aseella, jotta tämä raiskaisi komendantin.

2152579.jpg

Panette komendanttia tai pamahtaa!

 

Tulitaistelu ja lopputekstit.


Hölmöt kohtaukset top 5


1. Harry huijaa Fredin juomaan pontikkaa

2. Fred juo pontikkaa naisvartian kanssa

3. Grear vakuuttelee Harrylle voivansa parantua lesboudesta

4. Leirin komendantin puheenvuoro tämän uhatessa Alcottia aseella

5. Loppu


Hauska yksityiskohta. Roberta Collins joka näyttelee Alcott nimistä blondia, näyttää aivan Nicole Kidmanilta.

IMDB mukaan Pam laulaa leffan soundtrackillä "Long-time Woman" nimisen biisin.


Pam Grier vilauttaa rintojaan suihkukohtauksessa n. puolen sekunnin verran.