Pikku juttuja, jotka on pitänyt tänne mainostaa.

Ensimmäisenä tuo Hesarin ilmoitus

Homemyrkkypähkinät pois markkinoilta

26.1.2009 16:20

Erä Eldoradon 250 gramman maapähkinäpusseja on vedetty pois markkinoilta niiden sisältämän homemyrkyn takia. Elintarviketurvallisuusviraston mukaan tuote sisältää homemyrkkyjä yli sallitun enimmäispitoisuusrajan.

Tuko Logistics kehottaa kuluttajia palauttamaan tai hävittämään tuotteen.

Kyse on Intiassa valmistetuista Eldoradon maapähkinänsydämistä. Tuotteissa on parasta ennen -päiväys 31.10.2009.

Eli pitäkääpä yön kulkijat näppinne erossa noista. (ellette sitten ajatellut tienata niillä. Viimeksi kun suuri läjä pistaasipähkinöitä meni roskikseen, kuulin että jotkut vastuuttomat dyykkarit olisivat lähetelleet maahantuojalle tyhjiä pähkinäpusseja ja tienanneet sillä muutamia kymppejä... hyi hyi..)

Persikat, joita epäilin jotenkin pilaantuneiksi, olivat oikein hyviä. Jäin vähän miettimään miksiköhän ne oli viskattu roskiin, mutta ainakaan maku ei ollut kärsinyt.

Sitten asiaa virtuaalimaailmoista. Suosittelen paria saittia mm.

Taiteilija Aapo Korkeaojan dyykkiblogia, joka löytyy osoitteesta: http://www.culturecrisismanagement.org/?cat=8

Ainakin parempia dyykkauskuvia, kuin mulla ja saaliitkin taitaa olla vähän eri luokkaa tuolla etelässä.

Ja naisvankilaleffoista kiinnostuneille löysin englanninkielisen sivun:

http://www.prisonflicks.com/ Jolta löytyy kaikenlaista mukavaa roskaleffoihin liittyvää, mutta erityisesti noita naisvankilaleffojen arvosteluja. Joudun kumartamaan syvään kaverin terävälle älylle ja viiltävälle kielelle. Melkein lakkasin kirjoittamasta näitä typeriä juonireferaattejani roskaleffoista, kun luin mitä hienouksia"warden" oli löytänyt esim. näistä Pam Grierin tähdittämistä naisvankilaelokuvista. 

Youtubesta löytyy useitakin helmiä. Mutta tässä yksi parhaista. Ehkä jonain päivänä kirjoitan Coffystä, mutta tässä kaikille kissatappelun ystäville vähän esimakua miksi kyseinen leffa kannattaa ehdottomasti väijyä.

http://www.youtube.com/watch?v=ldJ9lxh2HUg&feature=PlayList&p=B533610B12B24BEA&playnext=1&index=12