Yön äänet

 

Öisessä kaupungissa liikkuessaan, pistää väkisinkin merkille erilaisen äänimaailman. Varsinkin pakkasella paukkuu ja ratisee, vinkuu ja suhisee enemmän, kuin päivällä kuvittelisi. Kun melusaastetta on vähemmän, korostuvat vähäisetkin äänet. Jossain haukkuu koira ja jossain joku kusipää kiihdyttää autonsa sivuluisuun.

Tänään säikähdimme bassoautoa. Olimme juuri pysäköineet automme, ehkä hieman uhkarohkeasti, lähelle ensimmäistä kohdettamme, kun amisdiskopoppi alkoi jytkyttää jossain aivan korviemme juuressa. Kiipesimme takaisin autoon ja kiersimme korttelin. Kaupan pihalle oli teinipoika pysäköinyt Ooppelinsa ja testaili stereoita aikansa ratoksi. Ei sen kummempaa. Vähän häpeillen palasimme takaisin laatikoille. Reissu osoittautui turhaksi. Toinenkin kohteemme oli tyhjä, mutta kolmas ja neljäs olivat jättipotteja.

Kasasimme kassien täydeltä ruokaa ja herkkuja ja palasimme saaliinjaolle. Kiitosta vaan universumi ja Visnu.

PS. Nyt jos joku raukka joutui tänne koska halusi googlettaa mainiota teinileffaa, Pump Up The Volumea, jonka suomennettu nimi on myös "Yön äänet", niin olen pahoillani. Yritä IMDB sta. Joskus, kun roskaleffat loppuvat, tai menetän lopullisesti hermoni niiden parissa, saattaisin harkita teinileffakimaraa tänne roskavuoreen, sillä ne ovat salainen paheeni, samaan tapaan kuin dyykkaaminen ja naisvankilaleffat...

Löydöt:

Sämpylöitä

Riisi & Monivilja paketteja 3 kpl

Leipäjuustoa 3 kpl

Unelmatorttu

Jäätelötuutteja n. 10 kpl

tropiikkivaahtoa (älä kysy. kerron, kun saan testattua)

 

WTF?